|
Forum RPT
Forum miesięcznika Rolniczy Przegląd Techniczny dotyczące szeroko rozumianej techniki rolniczej, m.in. o nowych i używanych: ciągnikach rolniczych, kombajnach do zbioru płodów rolnych, maszynach uprawowych, rozsiewaczach nawozów
|
| Ogłoszenie |
| Drogi użytkowniku www.rpt.pl/forum,
stworzyliśmy nowy serwis pozwalający w pełniejszym zakresie wymieniać informacje związane z techniką rolniczą. Mieści się on pod adresem internetowym www.RolniczeFotoForum.pl
Musisz jednak przejść od nowa proces rejestracji, w którym możesz wykorzystać swój „stary” login i hasło.
Zyskasz możliwość zamieszczania zdjęć i filmów o Twoich maszynach rolniczych.
Zapraszamy więc do aktywnego tworzenia serwisu RolniczeFotoForum i informujemy, że nasze dotychczasowe forum (www.rpt.pl/forum) będzie funkcjonowało do końca 2010 r.
Redakcja
Rolniczego Przeglądu Technicznego
|
|
Hamulce Fendt 305LS |
| Autor |
Wiadomość |
Fendt 305LS
|
Wysłany: 12-03-2010, 10:24 Hamulce Fendt 305LS
|
|
|
Witam wszystkich.Niedawno kupiłem Fendta 305 LS z 82 roku.Mam z nim mały problem ponieważ ma słabe hamulce nożne.Ręczny jest brzytwa.Może ktoś z posiadaczy takiego traktora ma jakiś katalog lub instrukcję naprawy.Chciałbym zobaczyć jakieś zdjęcie zanim zabiorę się do rozbierania. Podobno są tam jakieś śruby do regulacji.Nie wiem jak jest skonstruowany cały ten mechanizm hamujący,i z jakich części się składa.Bardzo bym prosił jakby ktoś miał katalog o skan tej strony z hamulcami.Z góry dziękuję za pomoc.
mój adres :horniak@op.pl |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|