|
Forum RPT
Forum miesięcznika Rolniczy Przegląd Techniczny dotyczące szeroko rozumianej techniki rolniczej, m.in. o nowych i używanych: ciągnikach rolniczych, kombajnach do zbioru płodów rolnych, maszynach uprawowych, rozsiewaczach nawozów
|
| Ogłoszenie |
| Drogi użytkowniku www.rpt.pl/forum,
stworzyliśmy nowy serwis pozwalający w pełniejszym zakresie wymieniać informacje związane z techniką rolniczą. Mieści się on pod adresem internetowym www.RolniczeFotoForum.pl
Musisz jednak przejść od nowa proces rejestracji, w którym możesz wykorzystać swój „stary” login i hasło.
Zyskasz możliwość zamieszczania zdjęć i filmów o Twoich maszynach rolniczych.
Zapraszamy więc do aktywnego tworzenia serwisu RolniczeFotoForum i informujemy, że nasze dotychczasowe forum (www.rpt.pl/forum) będzie funkcjonowało do końca 2010 r.
Redakcja
Rolniczego Przeglądu Technicznego
|
|
Czy nie bedzie podrywac przodu u ursusa c 330m |
| Autor |
Wiadomość |
Kamil 85
|
Wysłany: 05-03-2010, 19:25 Czy nie bedzie podrywac przodu u ursusa c 330m
|
|
|
| Zrobilem ładowacz do bel i bede nim układał 4 warstwy,bedzie pracowac z ursusem c 330m tylko czy nie bedzie podrywac przodu ,czy moze mam zrobic na przod jakis obciaznik.Jak myslicie bedzie go podrywac prosze o pomoc |
|
|
|
 |
jacek.gromar
Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył: 04 Lip 2007 Posty: 155 Skąd: Włodawa
|
Wysłany: 05-03-2010, 22:16
|
|
|
| skoro już zrobiłeś, to podepnij i sprawdź. A jak nie to policz:] Ja mam maszt od widłaka zrobiony na tuz w trzydziestce to na przód czepiam obciążniki z tylnych kół plus dwa krawężniki. inaczej warunek stateczności agregatu nie był by zachowany. |
|
|
|
 |
Duch
AgroPort.pl

Pomógł: 5 razy Wiek: 22 Dołączył: 10 Cze 2007 Posty: 204 Skąd: że znowu :)
|
Wysłany: 07-03-2010, 18:47
|
|
|
Uważaj żeby Ci się na bok nie wywrócił jak np. jedno tylne koło wpadnie w dołek. 4 warstwy to wysoko.
Ciekawe czy z takim dużym przełożeniem ciapek belke podniesie |
_________________ Zadajecie pytania czy pracuje w RPT?! Nie pracuje! Na Forum RPT jestem tylko Moderatorem
Jestem natomiast właścicielem stron www.AgroPort.pl www.Bizon.xt.pl i www.Ursus.go.pl  |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|