|
Forum RPT
Forum miesięcznika Rolniczy Przegląd Techniczny dotyczące szeroko rozumianej techniki rolniczej, m.in. o nowych i używanych: ciągnikach rolniczych, kombajnach do zbioru płodów rolnych, maszynach uprawowych, rozsiewaczach nawozów
|
| Ogłoszenie |
| Drogi użytkowniku www.rpt.pl/forum,
stworzyliśmy nowy serwis pozwalający w pełniejszym zakresie wymieniać informacje związane z techniką rolniczą. Mieści się on pod adresem internetowym www.RolniczeFotoForum.pl
Musisz jednak przejść od nowa proces rejestracji, w którym możesz wykorzystać swój „stary” login i hasło.
Zyskasz możliwość zamieszczania zdjęć i filmów o Twoich maszynach rolniczych.
Zapraszamy więc do aktywnego tworzenia serwisu RolniczeFotoForum i informujemy, że nasze dotychczasowe forum (www.rpt.pl/forum) będzie funkcjonowało do końca 2010 r.
Redakcja
Rolniczego Przeglądu Technicznego
|
Przesunięty przez: cgdl 20-02-2009, 23:07 |
Trzoda chlewna!! |
| Autor |
Wiadomość |
przemo93pl
|
Wysłany: 02-06-2009, 17:26
|
|
|
| u mnie w mazowiecje to 5 zł +vat |
|
|
|
 |
Duch
AgroPort.pl

Pomógł: 5 razy Wiek: 22 Dołączył: 10 Cze 2007 Posty: 204 Skąd: że znowu :)
|
Wysłany: 02-06-2009, 22:38
|
|
|
kuj-pom
4,6 i 4,7 z VAT |
_________________ Zadajecie pytania czy pracuje w RPT?! Nie pracuje! Na Forum RPT jestem tylko Moderatorem
Jestem natomiast właścicielem stron www.AgroPort.pl www.Bizon.xt.pl i www.Ursus.go.pl  |
|
|
|
 |
Slomek:)

Pomógł: 2 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 223 Skąd: Kuj- Pom Koronowo
|
Wysłany: 03-06-2009, 21:10
|
|
|
| kuj pom 4.8 + vat |
|
 |
easyrider
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|